Chicco bebi gimnastika Bubble

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.

Gimnastika u veselim bojama, pomaže razvoj koordinacije pokreta kod deteta. Elektronska gimnastika sa svetlom i muzikom. 25 minuta muzike, MP3 konekcija. U proizvod su uključeni i veseli privesci, ogledalce i plastični prstenovi.

Opis

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.Gimnastika u veselim bojama, pomaže razvoj koordinacije pokreta kod deteta. Elektronska gimnastika sa svetlom i muzikom. 25 minuta muzike, MP3 konekcija. U proizvod su uključeni i veseli privesci, ogledalce i plastični prstenovi.Dimenzije proizvoda: visina x širina x dubina: 86 x 46 x 86 cm Materijal: PlatnoUzrast: 0M+Pol:UniverzalnoOdržavanje-čuvanje: Baterije: DAPotrebne baterije: 3xAAA 1,5V baterije

Dodatne informacije

Uzrast

0 meseci

Chicco