Chicco igračka projektor meda (fd) - roze

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.

Mekani projektor sa spektakularnim svetlosnim efektima i relaksirajućom melodijom. Mekana plastika je u potpunosti prekrivena nežnim materijalom. Boja se automatski menja prilikom projekcije. 30 minuta klasične, džez i rok muzike, zvukova prirode… Klasična muzika baha i Betovena.

Opis

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.Mekani projektor sa spektakularnim svetlosnim efektima i relaksirajućom melodijom. Mekana plastika je u potpunosti prekrivena nežnim materijalom. Boja se automatski menja prilikom projekcije. 30 minuta klasične, džez i rok muzike, zvukova prirode… Klasična muzika baha i Betovena.Dimenzije proizvoda- visina x širina x dubina: 36,5 x 30 x 14 cmDimenzija kutije- visina x širina x dubina: 25,5 x 31,5 x 20,5 cmMaterijal: Plastika, plišUzrast: 0M+Pol: DevojčiceOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: DAPotrebne baterije: 3xAAA 1,5V baterije

Dodatne informacije

Uzrast

4 meseca

Chicco