Chicco muzička lampa Uspavani Mesec (fd)-roze

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.

Panel za krevetac sa klasičnom muzikom Mocarta i Baha. Proizvodi opuštajuće svetlosne efekte. Lako se uklapa u ležaj. Sadrži mekanu igračku koja sedi na Mesecu.

Opis

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj dece.Panel za krevetac sa klasičnom muzikom Mocarta i Baha. Proizvodi opuštajuće svetlosne efekte. Lako se uklapa u ležaj. Sadrži mekanu igračku koja sedi na Mesecu.Dimenzije proizvoda- visina x širina x dubina: 15 x 15 x 5,5 cmDimenzija kutije- visina x širina x dubina: 19,5 x 20,9 x 7,5 cmMaterijal: PlastikaUzrast: 0M+Pol: DevojčiceOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: DAPotrebne baterije: 2xAAA 1,5V alkalne baterije

Dodatne informacije

Uzrast

0 meseci

Chicco